top of page
Image by Alessia Cocconi

Bostadsrättsföreningar

Med en historia som sträcker sig över 40 år inom städbranschen har vi med tiden utvecklat en helhetslösande och resultatsorienterad tjänst som vi är riktigt stolta över. En gedigen städtjänst med flexibilitet och god kontakt är vad som gör att vi sticker ut bland våra konkurrenter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa era unika behov och är alltid lyhörda för era tankar och önskningar.  Med lång erfarenhet, kompetens och en stark strävan att göra er nöjda är vi ett alternativ för den som önskar resultat.

Image by Ellen Tanner
20230914_091834_edited_edited.jpg
4_edited_edited.jpg

Lyft Er BRF med Professionell Städning

Vi förstår att det är detaljerna som sammanvävs till den större bilden. Att se till att alla moment tas över tid bidrar till ett slående helhetsintryck och en behaglig miljö att vistas i. Städning är mer dynamiskt och kreativt än vad många tror.

 

Varje medlem i vårt team väljs noggrant utifrån sina färdigheter och erfarenhet för att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vidare ger vi våra medarbetare generösa löner med förmåner – vi tror bestämt att någon som trivs med sitt jobb gör också ett bra jobb. Vi vet av erfarenhet att inte bara städningen som är viktig, men även en vänlig medarbetare du känner igen.

Vi använder professionell utrustning och miljövänliga produkter. Dukar, munstycken, kvastar, svabbar och annan utrustning tvättas och rengörs regelbundet och material som inte uppfyller vår kvalitetsstandard återvinns. Vårt mål är att erbjuda en superb tjänst med minimal påverkan på miljön.

En välskött bostadsrättsförening har en effekt som sträcker sig bortom renlighet och känslan av fräschhet. Den rena miljön och första intrycket vi skapar många gånger potential att öka fastighetens värde. Vårt arbete är en investering inte bara i hygien och välbefinnande, utan också i att höja värdet på era bostäder.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Exempel på tjänster

Oavsett omfattningen eller vad som utmärker er bostadsrättsförening, står vi redo att erbjuda skräddarsydda städlösningar som uppfyller era specifika krav och behov. Här nedan finner ni ett urval av tjänsterna vi med stolthet erbjuder, anpassade för att möta de unika behoven hos bostadsrättsföreningar. Men kom ihåg, om ni har särskilda önskemål eller söker en tjänst som inte listas, är vi mer än villiga att anpassa vårt erbjudande för att tillgodose era behov. Vi är här för att erbjuda er en service präglad av yrkeskunnighet, omtanke och ett individuellt tillvägagångssätt som utmärker oss.

Trappstädning

För trapphus som återspeglar en känsla av hemtrevnad och renhet.

Fönsterputs

För fönster som speglar din BRF:s kvalitet och standard.

Kontorsstädning

För kontorsmiljöer som reflekterar din BRF:s engagemang för kvalitet.

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Sedan 1989 har vår bostadsrättsförening låtit Effektstäd sköta trappstädningen. Att ha ett rent trapphus skapar både trivsel och höjer värdet på föreningen. Effektstäd har under alla år skött denna uppgiften till vår fulla belåtenhet. 

Annika Harlegård

Ordf. HSB BRF Valnöten

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några av de skäl till att ni bör välja oss som er föredragna partner. Vår över 40-åriga resa har varit möjlig tack vare vår outtröttliga strävan att alltid prioritera er, våra kunder. Denna resa har också präglats av starka värdegrunder som vi stolt har byggt upp med tiden. För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Flexibilitet

Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och anpassningsbara

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page