top of page
Effektstäd kontorslokal

Företagsstädning

Med över 40 år i branschen är vi mycket stolta över de helhetslösningar vi erbjuder till alla typer av företag i och runt Malmö, såsom kontor, butiker och skolor. Våra långvariga relationer med kunder, vissa som har varat i över 30 år, talar för den dedikation och kvalité som vi genomsyrar det vi gör. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa era unika behov och är alltid lyhörda för era tankar och önskningar.  Med lång erfarenhet, kompetens och en stark strävan att göra er nöjda sticker vi ut bland våra konkurrenter.

Effektstäd kontorslokal 4
Effektstäd kontorslokal 2
10_edited_edited.jpg

Flexibilitet och Kvalitet: Vår Städfilosofi

Kärnan i vår filosofi är flexibilitet. Precis som varje företag är unikt, tror vi att varje städlösning bör anpassas efter era specifika omständigheter. Med 40 års erfarenhet har vi lärt oss att ingen situation är den andra lik. Vi tar oss tid att förstå era behov och utmaningar och är alltid lyhörda om ni har önskemål. Vårt mål är inte bara att erbjuda en superb städtjänst, men även en god kontakt och heltäckande lösningar. Första intryck varar länge. Välkomna dina kunder, medarbetare och partners till en välvårdad miljö som utstrålar professionalism och kvalitet.

 

Våra erfarna medarbetare använder toppmodern utrustning och miljövänliga material för att se till att allt rengörs över tid. Från moderna dammsugare till anpassade rengöringsmedel, garanterar vi en överlägsen standard som anpassas efter dina specifika behov.

Vår 40-åriga erfarenhet har lärt oss värdet av anpassningsförmåga, kvalité och kontakt. Vi är här för alla typer av företag och de långvariga relationer vi byggt upp, varav det är flera som har varat i över 30 år. Vår ambition är att förbättra din verksamhet genom att ge en ren bas för framgång. Öka standarden och produktiviteten i era lokaler med våra omfattande företagsstädtjänster redan idag.

Exempel på tjänster

Oavsett typ av verksamhet, är vi här för att erbjuda er skräddarsydda städlösningar som uppfyller era specifika krav och behov. Här nedan presenterar vi ett urval av tjänsterna vi stolt erbjuder. Men kom ihåg, om ni har några särskilda önskemål eller kräver en tjänst som inte listas, är vi mer än redo att utöka våra erbjudanden för att uppfylla era specifika behov och önskemål. Vi är här för att tjäna er med kvalitet, omsorg och ett personligt anslag som gör skillnad.

Kontorsstädning

Skapa en produktiv arbetsmiljö med vår heltäckande tjänster.

Byggstädning

Säkerställer en ren och säker övergång från bygge till inflytt.

Butiksstädning

För en skinande och inbjudande butiksupplevelse.

Restaurangstädning

Garanterar en fräsch och inbjudande atmosfär varje dag.

Skolstädning

Säkerställer en ren och välkomnande miljö för studenter.

Hotellstädning

För en välkomnande och fläckfri gästupplevelse varje gång.

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Sedan 1989 har vår bostadsrättsförening låtit Effekstäd sköta trappstädningen. Att ha ett rent trapphus skapar både trivsel och höjer värdet på föreningen. Effektstäd har under alla år skött denna uppgiften till vår fulla belåtenhet. 

Annika Harlegård

Ordf. HSB BRF Valnöten

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några av de skäl till att ni bör välja oss som er föredragna partner. Vår över 40-åriga resa har varit möjlig tack vare vår outtröttliga strävan att alltid prioritera er, våra kunder. Denna resa har också präglats av starka värdegrunder som vi stolt har byggt upp med tiden. För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Flexibilitet

Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och anpassningsbara

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page