top of page
nastuh-abootalebi-yWwob8kwOCk-unsplash.jpg

Företagsstädning i Lund

Vi avlastar er med kontinuerlig städning hos ert företag, anpassat efter era behov och önskemål. Fokusera istället på ert arbete i en välstädad arbetsmiljö! 

IMG_20210820_163936_edited_edited_edited
DSC_0408_edited_edited.jpg

Städning för företag i Lund

Det finns många fördelar med att ha rent och fräscht omkring sig när man arbetar. Det ökar trivseln för samtliga på företaget, vilket också innebär att måendet blir bättre. När vi mår bättre, presterar vi också bättre. Win-win med andra ord! Därför är det av yttersta vikt att prioritera sin företagsstädning i Lund. 

 

På EffektStäd erbjuder vi städning för företag vilket innebär allt från kontor, butiker, restauranger till caféer. Vi utför alltid vårt företagsstäd med högsta fokus på kvalitet och omtanke - likväl som när vi städar hemma hos dig.

priscilla-du-preez-BuDD1HGco-4-unsplash.jpg

Spara tid och energi 

Att vara företagare inkluderar en hel del arbetsuppgifter och därför kan det vara skönt att lämna över städningen till någon annan. Det innebär att du istället kan lägga ditt fulla fokus på verksamheten och utvecklingen av företaget. Vi tar hand om er företagsstädning i Lund. Vi lämnar alltid en garanti till våra kunder, då vi också värdesätter trygghet. 

 

Vår städfirma arbetar utifrån principerna för ISO-certifiering och garanterar en kvalitativ företagsstädning. Vi städar, håller rent och får er arbetsplats att fortsätta vara representativ och inspirerande. Vår tjänst kan alltid justeras efter era behov och vi kan städa hos er på morgon, kväll, vardag eller helg. Det som passar er bäst helt enkelt!

10_edited_edited.jpg

Våra priser

Är du nyfiken på våra tjänster och vill ha ett prisförslag? Lämna en offertförfrågan och så återkommer vi med prisuppgifter till dig och ditt företag inom kort!

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Bra och noggrann städning, lyhörd personal och snabb återkoppling. Väldigt uppskattat med deras höga flexibilitet också. Rekommenderas!

Alec Avanesiyan

Hemstädningskund

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några anledningar varför ni ska välja oss. Vi hade inte kunnat fortsätta i över 40 år om vi inte haft ett intresse att sätta er i fokus. Med starka värdegrunder som vi byggt upp under årenslopp. Vill du veta mer kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page