top of page
nastuh-abootalebi-yWwob8kwOCk-unsplash.jpg

Företagsstädning i Malmö

Vi hjälper er med regelbunden städning hos ert företag, anpassat efter era behov och önskemål. Allt för en välstädad arbetsmiljö! 

IMG_20210820_163936_edited_edited_edited
DSC_0408_edited_edited.jpg

Städning för företag i Malmö med omnejd  

Att ha ett välstädat och rent kontor ger dig som företagare många fördelar. Det skapar en mer trivsam arbetsmiljö för både dig och dina medarbetare. Något som bidrar till att välmåendet stiger hos er alla. I de situationer där personalens allmänna hälsa blir bättre, ökar också produktiviteten på jobbet! Därför är företagsstädning viktigt att prioritera. 

 

Vi erbjuder företagsstädning i Malmö med omnejd av kontor, butik, restaurang och café. Vår företagsstädning utförs med samma fokus på kvalitet och omtanke som när vi städar hemma hos dig, allt enligt en plan som fungerar för dig och din verksamhet.

priscilla-du-preez-BuDD1HGco-4-unsplash.jpg

Spara tid med företagsstädning 

​Att vara företagare innebär många bollar i luften och därför kan det vara skönt att lämna över städningen till någon annan. Så att ni istället kan fokusera mer på ert primära arbete. Låt oss ta hand om er företagsstädning i Malmö.  För att ge extra trygghet, erbjuder vi alltid våra kunder garanti. Vi är en städfirma som arbetar utifrån principerna för ISO-certifiering och kan därför garantera god kvalitet på vår företagsstädning. Vi kan hjälpa er med regelbunden städning som håller er arbetsplats representativ och inspirerande. Vi anpassar oss efter era behov och kan städa på morgnar, dagar, kvällar och helger.​

10_edited_edited.jpg

Våra priser

Alla priser är inklusive rutavdraget, mer information om RUT finner ni här. Vidare tillkommer en liten avgift gällandes transport och material beroende på om vart ni bor samt om ert material samt utrustning används.

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Bra och noggrann städning, lyhörd personal och snabb återkoppling. Väldigt uppskattat med deras höga flexibilitet också. Rekommenderas!

Alec Avanesiyan

Hemstädningskund

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några anledningar varför ni ska välja oss. Vi hade inte kunnat fortsätta i över 40 år om vi inte haft ett intresse att sätta er i fokus. Med starka värdegrunder som vi byggt upp under årenslopp. Vill du veta mer kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page