top of page
nastuh-abootalebi-yWwob8kwOCk-unsplash.jpg

Kontorstädning i Malmö

Med vår kontorsstädning får ni extra rent i era lokaler. Vårt team lägger både extra tid och energi på ytor där det behövs som mest, exempelvis kök, toaletter eller där ni tycker att det behövs.

IMG_20210820_163936_edited_edited_edited
DSC_0408_edited_edited.jpg

Kontorsstäd i Malmö med omnejd 

Vi genomför kontorsstädning för stora som små företag i Malmö med omnejd. Att ha rent och fräscht omkring sig är viktigt för en trivsam arbetsmiljö. Det gör det också lättare för dina medarbetare att fokusera på sina arbetsuppgifter och trivas på sin arbetsplats. Det kan vara skönt att slippa onödigt tjafs om vem som är ansvarig för veckostädningen av gemensamma ytor på kontoret. Vi erbjuder en flexibel tjänst där vi anpassar kontorsstädningen utifrån era behov och önskemål. Få hjälp med allt som innehåller städning så att ni kan fokusera på det ni är bra på.

priscilla-du-preez-BuDD1HGco-4-unsplash.jpg

Enkla steg till ett välstädat kontor 

  • Vi börjar med att träffas, antingen över ett fysiskt eller digitalt kundmöte. Därefter kan vi ta fram ett prisförslag när vi har förstått era behov och önskemål.
     

  • Ni har en tydlig kontaktperson som tillsammans med våra städare ser till att ni får en regelbunden kontorsstädning i Malmö som är av hög kvalitet.
     

  • Nu återstår det bara för er att njuta av ett välstädat kontor. Städprodukterna ingår alltid och vi ser till att fylla på det som behövs kontinuerligt.

10_edited_edited.jpg

Våra priser

Alla priser är inklusive rutavdraget, mer information om RUT finner ni här. Vidare tillkommer en liten avgift gällandes transport och material beroende på om vart ni bor samt om ert material samt utrustning används.

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Bra och noggrann städning, lyhörd personal och snabb återkoppling. Väldigt uppskattat med deras höga flexibilitet också. Rekommenderas!

Alec Avanesiyan

Hemstädningskund

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några anledningar varför ni ska välja oss. Vi hade inte kunnat fortsätta i över 40 år om vi inte haft ett intresse att sätta er i fokus. Med starka värdegrunder som vi byggt upp under årenslopp. Vill du veta mer kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page