top of page

Om Oss

Effektstäd bild från ett hem
12_edited.jpg

Vår Affärsidé

Vår affärsidé är rotad i att erbjuda den allra bästa städtjänsten möjlig. Vi anser att städning inte bara handlar om själva aktionen, utan också om interaktion, flexibilitet och trygghet. Städning är ofta en dynamisk process som kräver aktivt tänkande och kreativitet för att få ett riktigt bra resultat. Vi omfamnar tanken att det är de små detaljerna som bygger upp den större bilden, vilket är en central del av vår filosofi.

I en uppsjö av städfirmor vill vi sticka ut som ett pålitligt och professionellt alternativ för dem som önskar mer. Med 40 års erfarenhet i branschen har vi insett vikten av kvalitet, lyhördhet och flexibilitet.

Vårt mål är att bli den främsta städfirman i Malmö, och vi strävar efter att erbjuda resultatorienterade städtjänster till så många som möjligt. Samtidigt strävar vi efter att skapa trygga arbetsmiljöer för våra medarbetare, där deras röster hörs och där de behandlas som professionella. Vi tror att hållbara arbetsförhållanden inte bara gynnar dem som utför arbetet, utan även höjer kvaliteten på det arbete de utför. En individ som är väl kompenserad och trivs med sitt arbete tenderar vanligtvis att leverera bättre resultat.

Effektstäd bild på personal tillsammans

Vår Historia

År 1982 grundades Effektstäd av Ronny Davidsson, och sedan dess har vi kontinuerligt strävat efter att leverera högkvalitativa resultat och bevara nöjda kunder. Namnet "Effektstäd" myntades av Ronnys mor och visade sig vara en perfekt matchning för den typ av tjänst Ronny ville erbjuda. Under större delen av sin existens har Effektstäd fungerat som ett småskaligt familjeföretag med fokus på en liten och trogen kundkrets. Ronnys son, Eric, anslöt sig senare till företaget, och de har tillsammans utfört de flesta uppdragen under många år. Initialt bestod vår kundbas huvudsakligen av företag och bostadsrättsföreningar. Dock har vi sedan 2020 vidgat vår verksamhet att inkludera mer hemstädning än tidigare, tack vare medarbetare med specialkompetens inom detta område. År 2023 tog vi steget över till att bli ett aktiebolag.

Effektstäd bild på personal utför uppdrag

Vem är vi?

Träffa vårt lilla men dedikerade ledningsteam på Effektstäd. Vi är en del av en större helhet, där varje person spelar en viktig roll. Vår styrka ligger i vårt samarbete och vår strävan efter kvalitet, läs mer om oss nedan.

Eric.jpg

Eric Davidsson

VD

Eric ansvarar för det administrativa arbetet och upprätthåller kontakten med våra kunder. Han spelar en aktiv roll hos flera av våra kunder genom att delta i städningen och säkerställa arbetskvaliteten. 

IMG_20210820_164252_edited_edited.jpg

Ronny Davidsson

Grundare

Med sin omfattande erfarenhet spelar Ronny en betydande roll genom att erbjuda rådgivning och bidra till att utveckla skräddarsydda lösningar för våra kunder. Dessutom är han aktivt involverad i städning hos flera av våra BRF- och företagskunder.

DSC_0394_edited_edited.jpg

Josephine Davidsson

Administratör

Josephine har varit central i att driva vår hemstädningstjänst och spelar en stor roll i utförandet samt kvalitetskontroll. Hon hjälper även till med rekrytering, teamhantering, träning samt administrativa uppgifter och design. 

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några av de skäl till att ni bör välja oss som er föredragna partner. Vår över 40-åriga resa har varit möjlig tack vare vår outtröttliga strävan att alltid prioritera er, våra kunder. Denna resa har också präglats av starka värdegrunder som vi stolt har byggt upp med tiden. För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page