top of page
kam-idris-nylcMEgK8EQ-unsplash-overlay.jpg

Städfirma i Staffanstorp

Är det dags för en omfattande storstädning? Ibland behöver hemmet såväl som kontoret en noggrann uppfräschning ända ner till minsta detalj. Vi kan försäkra dig om att det kommer att bli skinande rent. Välkommen till din städfirma i Staffanstorp.

IMG_20210820_163936_edited_edited_edited
DSC_0408_edited_edited.jpg

Professionell städning i Staffanstorp

Vi strävar efter att förhöja din upplevelse av städning i Staffanstorp genom att erbjuda en lättnad i vardagens stress och krav. Varje dag arbetar vi omsorgsfullt för att skapa en renare och mer organiserad atmosfär för våra kunder, vilket ger dig möjlighet att verkligen njuta av tiden hemma och fokusera på det som är viktigt för dig. Oavsett om det är vanlig städning, kontorsstädning eller specialiserade tjänster som fönsterputsning, kan du lita på att vårt erfarna team av städproffs levererar ett enastående resultat vid varje tillfälle.

priscilla-du-preez-BuDD1HGco-4-unsplash.jpg

För en ren start - Välj rätt städhjälp! 

Som ditt val av städfirma i Staffanstorp strävar vi ständigt efter att göra skillnad i våra kunders liv. Vi förstår att varje hem eller kontor är unikt och att varje kund har sina specifika behov och önskemål när det gäller städning. Därför anpassar vi våra tjänster efter just dina behov för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen.

 

Oavsett om det handlar om regelbunden städning, storstädning inför speciella tillfällen eller något däremellan, kan du lita på oss för att leverera enastående resultat varje gång. Med vår städfirma i Staffanstorp kan du känna dig trygg i vetskapen om att det kommer att vara skinande rent och välvårdat, vilket ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Låt oss göra skillnad och frigöra dig från städningens bördor – välj oss som din pålitliga partner för städservice i Staffanstorp.

10_edited_edited.jpg

Våra priser

Alla priser är inklusive rutavdraget, mer information om RUT finner ni här. Vidare tillkommer en liten avgift gällandes transport och material beroende på om vart ni bor samt om ert material samt utrustning används.

Regelbunden städning en gång i veckan

225kr /h

Regelbunden städning varannan vecka

235kr /h

Regelbunden städning en gång i månaden

245kr /h

Engångsstädning, flyttstädning & fönsterputs 

255kr /h

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Bra och noggrann städning, lyhörd personal och snabb återkoppling. Väldigt uppskattat med deras höga flexibilitet också. Rekommenderas!

Alec Avanesiyan

Hemstädningskund

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några anledningar varför ni ska välja oss. Vi hade inte kunnat fortsätta i över 40 år om vi inte haft ett intresse att sätta er i fokus. Med starka värdegrunder som vi byggt upp under årenslopp. Vill du veta mer kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page