top of page
kam-idris-_HqHX3LBN18-unsplash-overlay.jpg

Städfirma i Svedala

Ibland är det nödvändigt med en grundlig städning, från topp till tå och till minsta hörn. Att be om hjälp är smart när det behövs. Vi står redo som din städhjälp i Svedala och vi garanterar att resultatet blir skinande rent.

IMG_20210820_163936_edited_edited_edited
DSC_0408_edited_edited.jpg

Städfirma i Svedala - Få rutin på din städning

Vi anpassar alltid vår städning utifrån dina behov och önskemål. Tillsammans bestämmer vi vad som ska ingå och vad som är viktigt för dig gällande städning. Alla behov och önskemål sammanställs och ligger till grund för städningen hos dig.

 

Som din städfirma i Svedala strävar vi efter att förenkla din vardag och lindra bördan av dina dagliga åtaganden. Det ger dig inte bara mer energi utan även utrymme att fokusera på andra viktiga saker i livet. Vi utför städningen enligt en standardiserad överenskommelse som täcker alla utrymmen. Om du har särskilda önskemål är du mer än välkommen att informera oss, och vi kommer att anpassa vårt arbete efter dina preferenser. Du har alltid full kontroll över vilka områden som ska städas och vilken frekvens du föredrar för din städning.

priscilla-du-preez-BuDD1HGco-4-unsplash.jpg

Städhjälp som får ditt hem att skina 

Oavsett om du behöver regelbunden städning, en storstädning inför speciella tillfällen eller något däremellan, så kan du lita på oss när det gäller att leverera enastående resultat varje gång. Med vår städfirma i Svedala kan du vara säker på att det kommer att skina, vilket ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Tillåt oss att göra en positiv skillnad i ditt hem och befria dig från bördan av att städa – välj oss som din pålitliga partner för städservice i Svedala.

10_edited_edited.jpg

Våra priser

Alla priser är inklusive rutavdraget, mer information om RUT finner ni här. Vidare tillkommer en liten avgift gällandes transport och material beroende på om vart ni bor samt om ert material samt utrustning används.

Regelbunden städning en gång i veckan

225kr /h

Regelbunden städning varannan vecka

235kr /h

Regelbunden städning en gång i månaden

245kr /h

Engångsstädning, flyttstädning & fönsterputs 

255kr /h

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Bra och noggrann städning, lyhörd personal och snabb återkoppling. Väldigt uppskattat med deras höga flexibilitet också. Rekommenderas!

Alec Avanesiyan

Hemstädningskund

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några anledningar varför ni ska välja oss. Vi hade inte kunnat fortsätta i över 40 år om vi inte haft ett intresse att sätta er i fokus. Med starka värdegrunder som vi byggt upp under årenslopp. Vill du veta mer kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page