top of page

Allt du behöver veta om rutavdraget

Att hålla hemmet rent och prydligt är en av de viktigaste aspekterna av att skapa en bekväm och trivsam atmosfär, men det är också en uppgift som kan vara både tidskrävande och tråkig. Lyckligtvis finns vi tillgängliga och vill erbjuda dig en rad tjänster som alla kvalificerar för rutavdraget. Här kan du läsa mer om hur det fungerar och hur du kan använda det till din fördel! ​

12_edited.jpg

Så funkar det

Känner du till att du som privatperson kan få upp till 50% i RUT-avdrag på våra tjänster? Från och med 1 juli 2024 kan alla personer mellan 18-64 år dra av upp till 75 000 kronor per år, förutsatt att du har tillräckligt med skatt att räkna avdraget mot.


Betalningsdatumet påverkar din skattereduktion: för betalningar före 1 juli gäller max 50 000 kronor i rotavdrag, medan senare betalningar baseras på det nya beloppet. Observera att detta påverkar ditt preliminära skatteuttag i nästa års deklaration.

Effektstäd bild på personal tillsammans

Ansökan om rutavdrag för hushållsnära tjänster 

En vanlig missuppfattning kan vara att tro att du som kund själv behöver ansöka om rutavdrag. Det är faktiskt företaget du anlitar som tar hand om detta åt dig, vilket innebär att du som kund inte behöver bekymra dig om att fylla i papper eller genomföra några ansökningar för att ta del av rutavdraget. 

När du valt en auktoriserad städfirma, så ska firman ansöka om rutavdraget på din faktura. Det innebär att kostnaden för tjänsten blir lägre och minskar upp till 50%, och du som kund behöver endast betala för det kvarstående beloppet.  

Effektstäd bild på personal utför uppdrag

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några av de skäl till att ni bör välja oss som er föredragna partner. Vår över 40-åriga resa har varit möjlig tack vare vår outtröttliga strävan att alltid prioritera er, våra kunder. Denna resa har också präglats av starka värdegrunder som vi stolt har byggt upp med tiden. För ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page