top of page
Effektstäd bild från bostad

Privatstädning

I över 40 år har vi utvecklat våra metoder för hemstädning för att möta dina unika behov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med en personlig touch och är alltid lyhörda för dina tankar och önskningar. Vår resultatsorienterade filosofi, präglad av flexibilitet, kompetens och en stark strävan att göra dig nöjd, gör oss till ett pålitligt och tryggt val för ditt hem.

Effektstäd personal utför ett jobb
IMG_20210820_163936_edited_edited_edited
IMG_20210217_145603_edited_edited.jpg

Ren Glädje, Flexibla lösningar

Att välja det som passar bäst för din vardag är enkelt och smidigt. Våra anpassbara alternativ omfattar allt från regelbunden underhållsstädning till enstaka detaljstädningar, vilket ger dig fullständig kontroll över schemaläggning och tid. Ditt välbefinnande är vårt yttersta mål och vi försöker inte bara erbjuda en fenomenal städtjänst men även en helhetsupplevelse ni kommer vara nöjda med.

Varje medlem i vårt team väljs noggrant utifrån sina färdigheter och erfarenhet för att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vidare ger vi våra medarbetare generösa löner med förmåner – vi tror bestämt att någon som trivs med sitt jobb gör också ett bra jobb. Vi vet också av erfarenhet att det inte bara städningen som är viktig, men även att det är en vänlig medarbetare som du kan lita på - vi förstår betydelsen av att välkomna någon in i ditt hem. Vårt team prioriterar noggrannhet och kvalitet vilket säkerställer att varje moment utförs med precision samt effektivitet, och efterlämnar ditt hem rent och fräscht.

Effektstäd personal tillsammans

Hälsosamt hem med hållbar städservice

Vi använder professionell utrustning och miljövänliga produkter. Dukar, munstycken och annan utrustning är alltid tvättade och rengjorda innan städtillfället och material som inte uppfyller vår kvalitetsstandard återvinns. Vårt mål är att erbjuda en superb tjänst med minimal påverkan på miljön. Om ni önskar att vi använder er utrustning samt material så kan vi göra det också.

Renlighet är utan tvekan kopplad till vår fysiska och mentala hälsa. Upplev den underbara känslan av ett rent och uppfriskande hem utan att själv behöva ta på dig städningen. Vår tjänst brukar resultera i en ögonöppnande upplevelse som snart blir en omtyckt rutin. Och om du någonsin ändrar dig, så är vår tjänst utan bindningstider och du kan avsluta tjänsten när du vill.

DSC_0408_edited_edited.jpg

Våra priser

Alla priser är inklusive rutavdraget, mer information om RUT finner ni här. Vidare tillkommer en liten avgift gällandes transport och material beroende på om vart ni bor samt om ert material samt utrustning används.

Regelbunden städning en gång i veckan

225kr /h

Regelbunden städning varannan vecka

235kr /h

Regelbunden städning en gång i månaden

245kr /h

Engångsstädning, flyttstädning & fönsterputs 

255kr /h

Omdömen

Vad vore vi utan våra kunder?

Bra och noggrann städning, lyhörd personal och snabb återkoppling. Väldigt uppskattat med deras höga flexibilitet också. Rekommenderas!

Alec Avanesiyan

Hemstädningskund

Effektstäd

Därför ska ni välja oss

Här är några anledningar varför ni ska välja oss. Vi hade inte kunnat fortsätta i över 40 år om vi inte haft ett intresse att sätta er i fokus. Med starka värdegrunder som vi byggt upp under årenslopp. Vill du veta mer kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

God kontakt

Lyhördhet och alltid ett trevligt bemötande. 

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss. 

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser. 

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. 

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte. 

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

bottom of page